Schaatsen is volkssport nummer één in Nederland als het kwik maar even onder nul komt, of zelfs de voorspellingen zijn daartoe, dan is schaatsen het gesprek van de dag. Waar kan er mogelijk wanneer geschaatst worden? Wanneer gaat de ijsbaan open en staan er al wedstrijden gepland?

Hand in hand met schaatsen op natuurijs gaan de verhalen. Verhalen over legendarische tochten, barre winters en de geboorte van nieuwe schaatshelden. Deze verhalen leest u, samen met nog veel meer prachtige schaatsverhalen, in Proskating. Hét enige schaatsmagazine van Nederland.

Korting voor Leden:

Proskating biedt u en uw leden een mooie kans om tegen een kennismakingstarief lid te worden van het schaatsmagazine. Een abonnement kost normaal gesproken €23,95 per jaar, maar voor leden van uw vereniging is er een eenmalige korting beschikbaar van €10,- Bij aanmelding met de code “Natuurijs2018” kunnen leden de korting eenmalig activeren en worden de eerste vijf magazines van dit seizoen meteen opgestuurd. Het laatste magazine van dit seizoen verschijnt eind maart. Nog niet bekend met Proskating. Lees dan de natuurijsspecial online: Klik hier


Lid worden kan via: https://proskating.nl/word-nu-lid-van-proskating-magazine

 

proskating banner